29. nov. 2010

test...

ok... skal lige prøve noget med min skrifttype... måske virker det slet ikke... :)
--I skal ikke tage jer af dette indlæg--

Spejlvendt

Tingelingelater, har jeg pludselig på hjernen :D
Og den her nye Rihanna sang er spejlvendt.. nå ligemeget ;)
Lige dér, hvor hun synger "... baby I just wanna daaaaance...." - det minder mig seriøst om en anden sang, som giver mig blandede minder xP hmm :)
Dagens ord fra mig, nu; lidt lektier og lillebror pasning med min farmor!
See ya!

28. nov. 2010

Et aften indlæg :)

Jah ;) Her er min aften i billeder. Og dagens;) så det blev altså det første billede i morgen indlægget ;) heh... Har prøvet at lave lidt fransk lektier, da jeg slet ikke tror jeg får tid i næste uge... det var svært, ku slet ikke komme på noget at skrive.. så da jeg endelig fandt på lidt (!) gav jeg mig selv lov til det her lige bagefter, høhø. Vil jo godt lige nå at jule hygge bare en lille smule her til aften:)
Og så har vi, min søs og jeg, fået en advents gave, ja vi har så! :D Jeg fik denne bog, Dæmonernes By, som er Skrevet af Stephany Meyer, hende der også skrev Twilight sagaen, som jeg endnu ikke har set eller læst .... vil sgu stadig gerne se de film, ups ;P nå...
Og så syntes jeg altså bare, at min søs ser for sød ud med én strømpe på, nemlig hendes julesok, dem får man jo som bekendt kun én af, hehe :) Og hendes jule dekoration, tror hun har hygget sig meget med den :)
-Og hov! Hvad er det på mine negle???????? Det skulle vel ikke være denne her, vel?! :D
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Et morgen indlæg

Go' moregn! :)
Har egentlig nok ikke tid til det her, men har måske heller ikke tid senere idag, da jeg først/ om lidt skal ttil min lille fætters fødselsdag, og bagefter burde jeg lave lektier, men der var også snak om noget julehygge... hmm. Den tid den sorg ;)
MEN, hele pointen med denne tidlige blog er; hvad skal jeg have på?
Har fundet "grund" outfittet, men hvilken bolero el. cardigan ska' jeg ta på?...
Tror nu jeg er mest til den øverste;)
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Undskyld de rystede billeder! Bedre findes ikke i tidsnød ;)

Hvid H&M kjole, Sort Urban Outfitters kjole, lyserød Only bolero (1. billede), turkis H&M cardigan og stribet boleroting fra Cropp :)
Overvejer at tage de nye sko på... Hmm?
Nå vi ses;)

27. nov. 2010

Wedge looove ♥

Warning! : billedeoverload :D
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ka' ikk få nok ;D
Skal bare liige her lidt her hjemme.. Men altså, jeg er jo heller ikke spasser til høje hæle, men hvis jeg får smerter i ryggen eller lænden eller andre steder pga dem, så er det wups tilbage til Føtex, du! Ifølge min mor -> ellers måtte jeg ikke købe dem. suk. :)PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Reol undervejs..

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Yippiieee!! Endelig har jeg fået min absolut yndlings Ikea reol op at stå! :D
Er så glad for den! Men den har også været læænge undervejs!!! Har ønsket mig den SÅ længe.. ;)Først skulle vi lige se om det over hoved ku' betale sig at købe lige dén type, i fht. plads.. Det tog så lige et par år (ja, seriøst!!) og så skulle den lige købes, skete så sidste weekend jeg var hos min mor, og SÅ skulle den "bygges" :) Men det er også gjort nu, "luhuuu" ;)
Vil godt vise bedre billeder senere, men så skal den også lige "pyntes" ordenligt, eller hvad man skal sige, den skal være ordenligt fyldt ud! ;P Har jo, som I kan se, leget lidt med hvordan "indretningen" af den skal være, og det bilver sikkert også noget lignende.. :)
Det er SÅ dejligt, der er nemlig allerede kommet meget mere bord + guld plads ;)

26. nov. 2010

FREEDAAAG!!

Photobucket
"Luhuu" som min lillebror ville sige ;)
Har været lidt på jule shopping med mor + lillesøs + hr. stedfar, vi har bare købt ind til julebag og juleklip, vi skal nemlig julehygge for vildt i denne weekend, har de (voksne) bestemt, men det passer mig da ok (:
Havde også liige i tankerne, at når nu ville skullened i centret, så måtte jeg da lige i Føtex, for der skulle de have fine wedges... Ooog, se hvad jeg har på på billedet! Jep, købte et par sorte wedges, men dem skal I nok få at se en af de følgende dage!
Vi har også været i "teatret" og se en slags cirkus blandet med akrobatik og sang! Det var så sejt!
Kommer nok -også- med mere om det senere:)
Sidst men ikke mindst, så har jeg mine yndlings (Topshop) jeans på og en lækker varm vintage strik, som jeg også hapsede dengang til min mors tøjbyt..
Og ja, mit ansigtsudtryk er ikke helt normalt, men altså, skulle lave noget sjovt, og så sagde jeg lige noget imens, tror jeg vist nok, hihi... :)
Nåh, men god weekend mennesker!!! :D

25. nov. 2010

Smuk og ukendt

...for mig i hvert fald;) Hende her er helt vild cute syntes jeg, der er noget ved hendes smil... så videoen på Fierce og Fattig, hvor jeg også har taget disse screenshots fra... :) SÅ mit spørgsmål til jer er: VED I NOGET OM HENDE?? Helst bare et navn måske? ;)
Photobucket
Photobucket

24. nov. 2010

Lige et outfit til

Photobucket
Og igen er det fra igår, høhø ;)
De her jeans er faktisk ret fede, men tænker egentlig tit på dem som bare et par bukser... Men elsker farven, at de er stramme og at de faktisk ikke engang kostede 200 kr ;) Men selvom de ser ud til at passe perfekt er de liige en anelse for små i livet, nu hvor det er længe siden jeg købte dem, nemlig sidste sommer... Ævs... Meen, jeg kan jo godt "worke" dem, hehe;)

23. nov. 2010

På min travle dag igår

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Så jeg sådan her ud ;D Min mor syntes jeg lignede en gymnast uden sweateren, så måtte lige lege én også :)

22. nov. 2010

:(

Æv, har ikke tid til at lave et spændende indlæg, ville bare lige gi' lyd fra mig :)
Er nemlig den trætteste i verden og tiden løb fra mig...

21. nov. 2010

Mere nyt

Photobucket
Men på købe fronten :)
Igår købte jeg en masse ting, som I kan se... :)
Fra Matas, og det er bare de helt basale ting; renselotion (x2), alt-i-en, dagcreme, dybderensende maske og bumsecreme (x2) hehe... ;)
Det blev så også lige 340 kr, men så går der forhåbentlig også lang tid før jeg mangler noget igen.